Kunstgras Budget

Ben je op zoek naar kunstgras voor tuin of balkon? De budget soorten uit ons assortiment zijn speciaal uitgekozen op hun prijs- kwaliteit verhouding. Met poolhoogtes van 20 tot 40mm is er voor iedere tuin een mooie kunstgrassoort te vinden.

Moet het kunstgras nóg hoger, luxer en mooier? Bekijk dan eens onze Deluxe Kunstgrassoorten.

Toont alle 4 resultaten

Het mooiste Budget Kunstgras vind je bij Goedkoopkunstgras.nl Elk jaar maken wij een zorgvuldige selectie met de beste grassoorten voor tuin, balkon en (dak)terras. Zo zorgen wij ervoor dat ons goedkope kunstgras echt top kunstgras is! De kunstgrassoorten onderscheiden zich in hun mooie aanzicht en leuke prijs. Op alle soorten kunstgras zit fabrieksgarantie. Wij beschikken over de beste contacten waardoor we kunstgras goedkoop kunnen inkopen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw tuin én uw financiën. Dit vinden wij het belangrijkst. Wij zorgen ervoor dat uw kunstgras goedkoop, maar ook van de beste kwaliteit is.

Kwalitatief kunstgras

Goedkoop kunstgras met een hoge kwaliteit klinkt een onaannemelijk, maar niets is minder waar. Doordat wij ons kunstgras direct vanuit de fabriek leveren, heeft u altijd garantie op de beste kwaliteits-prijsverhouding. Hierdoor is ons kunstgras in verhouding beter en goedkoper dan bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Ook weet u zo zeker dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste soorten en trends op het gebied van onderhoudsvrije tuinen en kunstgras.

Meer goedkoop kunstgras

Wilt u nog meer goedkope kunstgrassoorten bekijken? Kijk dan bij onze kunstgras outlet Hier kunt u een kijkje nemen bij nog meer scherp geprijsde kunstgrassoorten. Deze kunstgrassoorten zijn zo goedkoop omdat wij bij V/d Brake onze kunstgrassoorten slim inkopen. Bij bijvoorbeeld een overproductie van een bepaalde soort of bij een faillissement, kunnen wij deze kunstgrassoorten goedkoop inkopen. Let op: Bij onze outlet verkopen wij alleen kortere stukken kunstgras. Voor grotere stukken kunt u kijken bij onze Budget Collection voor goedkope grote stukken kunstgras. Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer info.

Budget kunstgras

Goedkoopkunstgras.nl streeft er naar om voor elk budget een ruime keuze kunstgras aan te kunnen bieden. Daarom hebben wij voor u onze Budget Collection kunstgras geïntroduceerd! Wij werken met uitsluitend hoge kwaliteit producten, ook in onze Budget Collection. Zo is het gras altijd groener bij u!