Sport kunstgras

Een multifunctioneel speelveld, golf, voetbal, hockey, tennis, korfbal etc. Voor elke speeltuin of sport hebben wij een specialistische kunstgras oplossing!

Een pannaveld bij een basisschool, een tennisbaan bij u thuis of een trapveld voor de kinderen? Met kunstgras kan dit allemaal! Groen of zelfs in de kleuren blauw, geel of rood behoort tot de mogelijkheden.

Goedkoopkunstgras heeft voor elke sport een kunstgrasoplossing. Bij grotere oppervlaktes (+500m2) is maatwerk met belijning mogelijk. De keuze welk kunstgras bij uw doel past adviseren wij u graag over.

Toont alle 4 resultaten

Sport kunstgras

Het is belangrijk om voor sportieve activiteiten speciaal sport-kunstgras te kopen. De reden hiervoor is dat sportgras sterker is dan siergras. Op deze manier kunnen sporters het gras niet beschadigen als ze er op sliden of rennen. Ons sportgras is ijzersterk, waardoor het de beste keus is voor alle sportieve fanatiekelingen. Zo kunnen u of bijvoorbeeld uw kinderen zorgeloos voetballen of tennissen. Naast verschillende soorten kunstgras zijn er ook vele verschillende kleuren beschikbaar. Zo kunt u uw sport beoefenen in uw eigen stijl!

Verschillende kleuren

Het sportgras wordt gemaakt in 11 verschillende kleuren. Deze kleuren zijn geschikt als belijning, maar kunnen ook gebruikt worden als sportveld.