We leggen ook kunstgras aan!

Wil je genieten van een prachtig groen gazon zonder het gedoe van onderhoud? Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van kwalitatief hoogwaardig kunstgras in Overijsel en Drenthe. Of je nu in Hardenberg, Ommen, Balkbrug, Coevorden of omliggende gebieden woont, wij staan voor je klaar om je droomtuin te realiseren.

Wij leggen niet alleen kunstgras aan in de genoemde regio’s, maar we zijn ook bereid om projecten in andere plaatsen te realiseren. Van Eindhoven tot Groningen, we gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan eens een offerte aan op onze offerte pagina.

Met ons hoogwaardige kunstgras geniet je het hele jaar door van een groen gazon zonder het gedoe van onderhoud. Of het nu gaat om een achtertuin, voortuin, sportveld of speelplaats, we bieden op maat gemaakte oplossingen die aan jouw wensen voldoen.

Van het oude gras eruit, tot het nieuwe kunstgras erin

En elke stap daartussen!

Er komen meerdere stappen kijken bij het aanleg van kunstgras. Het kunstgras wordt namelijk aangelegd op straatzand. Dit is voor de waterafvoer en het vlakmaken van de ondergrond. Het oude gras moet dus worden afgegraven. Hierna moet het straatzand worden aangevoerd. Bij een goede waterafvoer is een hoogte van 5cm straatzand voldoende, als de waterafvoer slecht is kan er dieper afgegraven worden. De laatste stap is het aanleggen van het kunstgras.

We maken een offerte altijd vrijblijvend. Je mag zelf bepalen welke werkzaamheden je zelf, of door ons laat uitvoeren. Er zijn vier mogelijkheden.

De mogelijkheden

Aanleg pakketDit doen wijDit doe je zelf
Aanleg – Compleet– Uitgraven oude gras
– Inrijden straatzand
– Trillen + vlak maken cunet
– Aanleg kunstgras
Aanleg + Inrijden straatzand– Inrijden straatzand
– Trillen + vlak maken cunet
– Aanleg kunstgras
– Uitgraven gras
Aanleg– Trillen + vlak maken cunet
– Aanleg kunstgras
– Uitgraven gras
– Inrijden straatzand
Leveren kunstgras– Uitgraven gras
– Inrijden straatzand
– Trillen + vlak maken cunet
– Aanleg kunstgras
Overzicht mogelijkheden kunstgras aanleg
Kunstgras Dione in Hardenberg

Uw gras is groener dan bij uw buurman!

Fleur uw uitzicht op! Mooi groen of gekleurd in uw tuin of op uw balkon. Het kunstgras is lekker zacht en geeft een mooie natuurlijke uitstraling. Kunstgras blijft altijd mooi groen en kale plekken zijn verleden tijd.

Voor elk doel hebben wij een kunstgras oplossing! Heeft u een uitdaging voor ons? Neem gerust contact met ons op.