Kunstgras voor in de tuin

Nooit meer grasmaaien, bemesten, bekalken? Altijd een mooi en fris gazon? Nooit meer iemand regelen die het gras komt maaien wanneer u op vakantie bent? Kunstgras is de oplossing!

Goedkoopkunstgras heeft de mooiste soorten tuin geschikt kunstgras voor uw tuin met alleen de beste kwaliteit! Ons kunstgras is niet van echt te onderscheiden en heerlijk zacht om te voelen.

Toont alle 11 resultaten

Kunstgras tuin

Uw gras groener dan bij uw buurman! Kunstgras blijft altijd mooi groen en kale plekken zijn verleden tijd. Ook ideaal om een zwembad langere periode op te laten staan.

Onderhoudsvrije tuin

Een onderhoudsarme tuin is perfect voor mensen die niet veel werk willen besteden aan hun tuin. Hierdoor heeft u meer tijd voor dingen die u écht belangrijk vindt. Dit betekent minder stress en meer rust! U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over alle zorgen die natuurlijk gras met zich meebrengt.

Voor wie?

Kunstgras is uitermate geschikt voor mensen met een druk gezinsleven, een volle agenda of een hectisch werkleven, oftewel: mensen die geen tijd aan hun tuin kunnen besteden. Bij VdBrake begrijpen wij dit natuurlijk. Daarom hebben wij de beste kunstgrassoorten op de markt om ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk moeite in uw tuin hoeft te stoppen. Ook voor ouderen of mensen die slecht te been zijn, is kunstgras dé oplossing! Hierdoor hoeft u nooit meer onnodig veel werk te verrichten in uw tuin. Het kan namelijk veel gemakkelijker. Kunstgras is dé eerste stap richting een onderhoudsvrije tuin. Verander uw tuin dus vandaag nog in een kunstgras tuin.

Mogelijkheden onderhoudsvrije tuin

Er zijn vele manieren waarop u een onderhoudsvrije tuin kunt creëren. De meest voor de hand liggende manier om uw tuin onderhoudsvrij te maken is het gebruik van kunstgras. Kunstgras is namelijk duurzaam, makkelijk aan te leggen en hartstikke stijlvol! Kunstgras is ook zeker onderhoudsvrij omdat u er helemaal geen werk aan hoeft te besteden. Een andere manier om uw tuin onderhoudsvrij te maken, is met het gebruik van grind. Grind is stijlvol, herbruikbaar, past overal bij en het allerbelangrijkst: grind is onderhoudsarm! Er zijn vele manieren waarop u grind in uw tuin kunt toepassen. Grind kan bijna overal, en is ook makkelijk aan te leggen. Dit maakt grind perfect voor een onderhoudsvrije tuin.

Kunstgras onderhoudsvrije tuin

Een onderhoudsvrije tuin hoeft niet te betekenen dat uw tuin er saai uit hoeft te zien. Kunstgras kan voor uw tuin namelijk juist een toevoeging zijn. Naast dat het makkelijk te onderhouden is, kan kunstgras ook een erge creatieve touch geven aan uw tuin. Kunstgras is namelijk beschikbaar in allerlei verschillende kleuren. Wilt u een speelplek in uw tuin? Kies dan voor vrolijke kleuren als geel of rood. Voor bijvoorbeeld een modern effect kunt u kiezen voor bijvoorbeeld paars. Ook is kunstgras te snijden in allerlei vormen. Wilt u liever een strakke kunstgras tuin? Kies dan voor hoekige vormen. Of wilt u juist dat uw tuin een speels effect heeft? Kies dan bijvoorbeeld voor ronde vormen. Zo ziet u maar weer dat kunstgras ook erg creatief kan zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kunstgras Tuin

Wilt u nooit meer grasmaaien, bemesten, bekalken? Altijd een mooi en fris gazon? Nooit meer iemand regelen die het gras komt maaien wanneer u op vakantie bent? Kunstgras is de oplossing voor elke onderhoudsvrije tuin! Zo hoeft u minder tijd te stoppen in onderhouden en meer in het genieten van uw kunstgras tuin. Goedkoopkunstgras heeft de mooiste soorten tuingeschikt kunstgras voor uw tuin met alleen de beste kwaliteit! Ons kunstgras is niet van natuurgras te onderscheiden en heerlijk zacht aan uw voeten. Des te meer reden om uw tuin vandaag nog te veranderen in een kunstgras tuin. Want een tuin is tenslotte geen plek om te stressen, maar juist om in te ontspannen!

Zwembad kunstgras

Omdat kunstgras niet snel dor wordt en erg goed bestand is tegen water, is kunstgras perfect voor bij een zwembad. Het kunstgras zorgt hier voor een strak effect omdat de kleur ook niet veranderd. Kunstgras is daarom uitstekend geschikt voor een onderhoudsarme tuin met een zwembad.

Diervriendelijk

In tegenstelling tot wat mensen misschien denken, is kunstgras wel degelijk zeer diervriendelijk. Ons kunstgras is lood en cadmiumvrij, wat het uitermate geschikt maakt voor dieren. Ook is het kunstgras goed schoon te maken als uw hond of kat er een behoefte op doet. Even spoelen met wat water, en uw kunstgras is weer schoon! Ook voor kleinere dieren als kippen of konijnen is kunstgras geschikt. Omdat het kunstgras een sterke backing heeft zal het nooit loslaten.

Voordelen

Er zitten vele voordelen aan kunstgras. Kunstgras is namelijk overal te gebruiken in alle vormen, kleuren en soorten. Ook is kunstgras onderhoudsvrij. Het is goed schoon te maken en het ziet er altijd verzorgd en netjes uit. Het allerfijnste aan kunstgras is dat het er ook erg lang mooi en verzorgd eruit blijft zien. De zon kan er jaren op schijnen zonder dat het verkleurd, het is bestand tegen sporters en kunstgras wordt niet dor door speeltoestellen of meubels die erop staan. Met kunstgras zijn lastige klusjes als onkruid wieden en ongedierte bestrijden verleden tijd. Hierdoor heeft u meer tijd om achterover te liggen in uw tuin. Het maakt niet uit welk seizoen het is, kunstgras blijft er altijd goed uitzien. Het neemt namelijk water goed op en is niet afhankelijk van de zon. Maar kunstgras kan ook het einde betekenen voor bijvoorbeeld uw hooikoorts. Kortom, kunstgras is de beste keus voor uw tuin!

Nadelen

Naast alle voordelen zitten er ook kleine nadelen aan kunstgras. U zult namelijk minder dieren op uw gras zien. Dat betekent minder konijntjes en vogeltjes, maar ook minder ongedierte. Een ander nadeel aan kunstgras is dat de charme van echt gras ontbreekt. Dit betekent dat u uw gras niet meer ziet veranderen in verschillende seizoenen. Maar dit nadeel heeft ook een voordeel. Uw gras blijft door alle seizoenen heen fris en groen.

Tuin Collectie

Voor uw onderhoudsvrije tuin hebben wij een grote collectie met kunstgrassoorten. Deze soorten zijn met zorg uitgekozen om voor u de beste kwaliteit te leveren. Er is voor elk doeleinde wel een kunstgrassoort te vinden. Zoekt u stevig kunstgras, of juist zacht? We hebben kunstgrassoorten met een hoge en een lage dichtheid, een hoge en een lage pool. Zoekt u iets voor de kinderen om in te ravotten, of juist om lekker in te ontspannen? Klik op de kunstgrassoort voor meer info over de soort. In onze tuincollectie ziet u dat elke grassoort andere beoordeling heeft op het gebied van echtheid, zachtheid en veerkracht. Ook kunt u zien welke soort garen er gebruikt zijn in de grasmatten.

Onderhoud kunstgras

Kunstgras heeft erg weinig onderhoud nodig. Dit maakt kunstgras perfect voor een onderhoudsvrije tuin. Er zijn wel een paar dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw kunstgras er groen en fris uit blijft zien.