Kinder kunstgras

U wilt alleen het beste voor uw kinderen, daarom hebben wij het beste kunstgras voor u geselecteerd, kindvriendelijk en heerlijk zacht kunstgras! De kinderen kunnen heerlijk spelen & ravotten op het kunstgras zonder smerig te worden!

Dit kunstgras is ideaal onder een zwembad, schommel, wipwap of speelhuisje. Niet elke kunstgras is hiervoor geschikt, belangrijk is dat u een kunstgras kiest met een hoge dichtheid en veerkrachtig garen.

Toont alle 4 resultaten

Kunstgras voor kinderen

In een tuin waar geleefd wordt, heeft het kunstgras natuurlijk meer te lijden. Het kunstgras in de kindercollectie speelt hier op in. De soorten kunstgras zijn geselecteerd op een hoge dichtheid, een korte pool en een zacht garen. Dit zorgt ervoor de de veerkracht in dit kunstgras erg goed is.

Zwembad op kunstgras

Deze kunstgrassoorten zijn geschikt voor een zwembad in de zomer of een trampoline. De veerkracht van het kunstgras zorgt ervoor dat als je het zwembad in de herfst weer weghaalt, het kunstgras weer omhoog gaat staan. Dit gaat het snelst als je het kunstgras weer even borstelt met een straatbezem.