Deluxe kunstgras

Speciaal voor u geselecteerd, kunstgras van de beste kwaliteit! In onze Deluxe Collectie vind u het mooiste kunstgras wat er gemaakt wordt! Het meest natuurlijke en zacht voelende kunstgras, gemaakt met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Dit kunstgras heeft een goede veerkracht en is gemaakt van zacht garen. Ideaal te gebruiken in tuin, rondom het zwembad of rondom de trampoline.

We hebben luxe soorten kunstgras met een hoogte van 35mm tot 55mm. Alle grassoorten in de Deluxe Collectie zijn geselecteerd op hun natuurlijke uitstraling.

Toont alle 4 resultaten

Deluxe kunstgras

De grassoorten uit onze Deluxe collectie zijn geselecteerd op hun natuurlijke uitstraling en het veerkrachtige garen. Deze kunstgrassoorten zijn de meest natuurlijke en mooie grassoorten uit ons assortiment.

Natuurlijk kunstgras

Kunstgras met een natuurlijke uitstraling? Ja, dat klopt. Het luxe kunstgras uit de deluxe collectie combineert altijd verschillende kleuren en soorten garen. Door verschillende kleurtinten te gebruiken lijkt het gras nog natuurlijker. De verschillende garensoorten hebben ieder hun eigen kenmerken en uitstraling. Door deze verschillende kleuren en garensoorten te combineren krijgt het gras een speelse uitstraling.

Sterk kunstgras

Een mooie uitstraling en een goede veerkracht! Dat is de samenvatting van een Deluxe kunstgrassoort. Deze kunstgrassoorten zijn geschikt voor een zwembad of een trampoline. Na het weghalen van het zwembad hoef je alleen nog maar het kunstgras even op te vegen en het ziet er weer als nieuw uit!

UV-garantie

Op al onze kunstgrassoorten zit 10 jaar fabrieks-UV-garantie. Dit betekent dat het kunstgras minstens 10 jaar kleurvast moet zijn. Ook mag het sprietje van het kunstgras niet loslaten.