Outlet

Goedkoop kunstgras nóg goedkoper!

In onze outlet vind je de goedkoopste kunstgrassoorten. Deze soorten kunnen zowel van de rol worden verkocht en als coupon. Een coupon is een reststuk van een rol kunstgras.

Couponnen zijn er in verschillende soorten en maten.  Hierdoor zit je niet per se aan de rolbreedtes van het kunstgras vast. Als je maat er bij zit, is een coupon een koopje!

Resultaat 1–20 van de 39 resultaten wordt getoond

Kunstgras outlet

In onze kunstgras outlet vind je de goedkoopste rollen kunstgras en couponnen

Wat is een kunstgras coupon?

Een kunstgras coupon is een reststuk van een kunstgrasrol. Het is vaak een reststuk in een niet te grote maat. Aan het eind van een kunstgrasrol blijft namelijk altijd een stukje kunstgras over. We verkopen deze kunstgras couponnen met korting op onze webshop! Let wel op bij het combineren van verschillende couponnen. Er moet worden gekeken naar de legrichting van het kunstgras en het rolnummer van de coupon. Elke rol kunstgras heeft namelijk zijn eigen rolnummer. Bij het combineren van verschillende rollen is het belangrijk dat de rolnummers overeenkomen. Dit is om kleurverschil te voorkomen.

Overige outlet kunstgras soorten

Elke winter wordt het assortiment van Goedkoopkunstgras.nl weer geüpdatet. Kunstgras fabrieken komen weer met innovaties en deze worden vergeleken met het huidige assortiment. Als wij een kunstgrassoort vervangen door een nieuwe dan komt de vorige kunstgassoort in de outlet terecht. De outletsoorten zijn dus altijd zorgvuldig uitgekozen en hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.