Het stalen pakket van Goedkoopkunstgras.nl

In ons assortiment vind je meer dan tien soorten kunstgras. Elk met hun eigen kleuren en uitstraling. Maak de juiste keuze door kunstgras stalen aan te vragen! Je krijgt dan tot wel 4 soorten kunstgras toegestuurd. De stalen hebben ongeveer het formaat van een a4 papier. Groot genoeg om een beeld te krijgen van het kunstgras. Het stalenpakket wordt kosteloos verzonden. We kunnen zelfs een offerte toevoegen voor het leveren of aanleggen van kunstgras. Een kunstgras staal is een proefstuk van het kunstgras.

Ons kunstgrasassortiment is opgedeeld in vier delen; Luxe, Sport & Spel, Budget en Specials. Je kan alle soorten uit één categorie kiezen, óf mixen tussen de verschillende soorten. Weet je niet wat je moet kiezen? Noteer dit dan in het opmerkingen veld. Onze kunstgrasspecialisten kunnen dan helpen met een juiste keuze.

Het stalenpakket is gratis, en je betaalt ook geen verzendkosten.

    Selecteer het kunstgras

    Kies max. 5 soorten

    Kunstgras voor tuin en Balkon - Luxe tuin kunstgras

    Kunstgras voor Tuin en Balkon - Licht intensief gebruik

    Kunstgras voor Tuin en Balkon - Goedkoop kunstgras

    Kunstgras voor Tuin en Balkon - Balkon kunstgras

    Kunstgras voor Spel en Sport

    Outlet kunstgras/ overig

    Extra informatie

    Wat is de afmeting?
    In welke diensten bent u geïntereseerd? Waar wordt het kunstgras gebruikt?

    Adres gegevens

    Deluxe kunstgras stalen

    Het meest luxe kunstgras. Dit is kunstgras met een hoge pool (grasspriet) en een erg goede veerkracht. Het luxe kunstgras kan tot wel 55mm hoog zijn! Dit kunstgras is vaak heerlijk zacht. Vraag kunstgras stalen aan om het zelf te zien en te voelen!

    Kinder kunstgras stalen

    Kinder kunstgras, de naam zegt het al, is gemaakt om op te spelen! Dit is kunstgras met een hoge veerkracht, maar een minder hoge pool. We hebben dit kunstgras geselecteerd op de uitstekende veerkracht. Je kan stalen aanvragen van de hele Kids collectie, maar je kan ook verschillende soorten mixen.

    Budget kunstgras stalen

    In ons budget assortiment vind je de echte prijsknallers. Deze soorten zijn uitgekozen op hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het is niet het hoogste gras in ons assortiment, maar deze soorten hebben zeker een mooie uitstraling.

    Kunstgras specials

    In de Specials categorie vind je het kunstgras dat niet in de andere categorieën past. Bijvoorbeeld kunstgras Cosmos 20, een kunstgras van 20mm hoog. Perfect voor op een balkon!

    Of neem kunstgras Triton 45, een kunstgras met een natuurlijke uitstraling en een erg goede veerkracht.

    Extra advies nodig?

    Kom je er nog niet uit? Onze kunstgrasspecialisten kunnen helpen met het maken van een juiste keuze. Kom eens langs in onze showtuin, of bekijk onze contactpagina eens.

    Je kan ook onze Instagram pagina bekijken. Hier laten wij foto’s zien van onze aangelegde tuinen!

    De showtuin in Dedemsvaart

    Wil je het kunstgras liever op groot formaat bekijken? Kom dan eens langs in onze showtuin in Dedemsvaart. Onze kunstgrasspecialisten kunnen hier helpen met advies of een offerte.