Verzendkosten en levertijd

Bezorging

Wanneer u producten online besteld kunt u kiezen om de producten bij ons af te halen of thuis gestuurd te krijgen.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:

Bestellingen die met de pakketpost verzonden kunnen worden€5,95
Bestellingen onder de €750,-€49,95
Bestellingen vanaf €750,-Gratis

Levering verloopt via de pakketdienst van PostNL voor de pakketpost bestellingen, wij bezorgen zelf de grote pakketten, o.a. het grind en het kunstgras. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Afhalen

Afhalen kan tijdens onze openingstijden. Onze openingstijden zijn:

  • Donderdag: 09:00 – 17:00
  • Vrijdag: 09:00 – 17:00
  • Zaterdag: 09:00 – 12:00

Andere dagen / tijden op afspraak mogelijk.

Verzenden

Verzenden van uw producten is mogelijk. Voor kleine producten gebruiken wij de pakketdienst van PostNL. De verzendkosten binnen NL via PostNL zijn €5,95 per product. Voor grotere producten en grotere pakketten zijn de verzendkosten in Nederland €49,95. Op de productpagina en in de winkelmand kunt u de verzendkosten bekijken. Wanneer we uw bestelling en betaling hebben ontvangen houden we u via email op de hoogte van de verwachte leverdatum.