Kunstgras aanleg in Dedemsvaart

Wij leggen geregeld kunstgras aan in Dedemsvaart en omstreken. Dit is natuurlijk onze uitvalsbasis, want ons magazijn vind je aan de Sponturfwijk 3 in Dedemsvaart. We leggen niet alleen het kunstgras aan, maar we kunnen ook het voorbereidende grondwerk doen. Dit betekent dat wij het oude gras kunnen afgraven, het straatzand kunnen inrijden en het kunstgras hierna kunnen aanleggen. Onderin dit bericht vind je een verzameling foto’s van aangelegde tuinen!

We leggen het kunstgras niet alleen aan in tuinen, we doen ook de aanleg van kunstgras op balkons. Menig balkon in het dorp is ondertussen voorzien van een mooi stuk kunstgras! Vaak wordt er op een balkon gekozen voor minder hoog kunstgras tot ongeveer 30mm. Hierdoor zullen terrasstoelen minder blijven hangen in het kunstgras.

Geregeld doen wij ook onderhoud aan het kunstgras. Dit kan bijvoorbeeld het verwijderen van mos zijn, maar ook het opborstelen van het kunstgras of het instrooizen (bezanden) van het kunstgras. Als je benieuwd bent geworden naar de mogelijkheden van kunstgras onderhoud in Dedemsvaart kan je een berichtje achterlaten via onze contactpagina.

Ons magazijn bevindt zich aan de Sponturfwijk 3 in Dedemsvaart. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn wij hier aanwezig om vragen te beantwoorden, advies te geven of offertes te maken. Meer informatie over onze openingstijden kan je zien op de klantenservicepagina.